Информация и политика по отношение на COVID-19

Преди да предприемте вашето пътувате или да направите резервация, моля проверете информацията относно възможностите за посещение на дадената дестинация и мерките, които се наложени от местните власти във връзка с пандемията от COVID-19.

Полезна информация се публикува редовно на страницата на Mинистерство на Здравеопазването. Страницата е достъпна тук.

За пътуващи до Гърция актуална и изчерпателна информация относно мерките наложени в Гърция във връзка с COVID-19 e достъпна на официалната страница на Гръцкото правителство тук.

 

Условия за отмяна на резервация

В допълнение на политиката за отмяна на резервация, която се определя от всеки собственик на имот, Arendoo гарантира безплатна отмяна на резервация и пълно връщане на предплатен през сайта депозит при слeдните случаи: 

  • Забрана за влизане в страната, в която е резервирания имот 
  • Налагане на карантина действаща за времето на вашия престой, на територията на която се намира резервираният имот и при която се забранява напускане на имотa за повече от 1 ден.

При налагане на мерки като, наличие на PCR  тест или сертификати за вкасиниране при влизане в дадена старна, както и други мерки не описани по-горе, Arendoo не гарантира  безплатна отмяна на резервацията Ви. В този случай се прилага политиката за отмяна на резервации определена от собственика на имота. Политиката за отмяна на резервации определена от собственик е достъпна на страницата на всеки имот в  Arendoo. 

Как да отменя резерваця

Ако вече имате направена резервация през Arendoo и отговаряте на условита за отмяна на резервация, моля свържете се с нас колкото се може по-рано. Контактна информация тук

Ако имате  други притеснения за вашето пътуване във връзка с пандемията от COVID-19, препоръчваме да се свържете директно със собственика на имота, който сте резервирали, с когото да обсъдите възможни решения. Контактна информация ви е предоставена в потвърждението за резервация изпратено по е-мейла или в раздел резервации във вашият профил в Arendoo.