Нови функционалностти на Arendoo.

06.12.2019

Уважаеми приятели,

Имаме голямото удоволствие да ви представим новите функционалностти на нашата платформа, които със сигурност ще направят работата с платформата по-приятна и ефективна.


1. Превод в чат модула

Добавихме възможнсост за автоматично превеждане на съобщенията в чата между собственици и наематели, съответно на езиците, които те ползват. Вече наемател от България може да пише на собственик от Гърция на български, като системата ще дава възможност на собствника да си преведе съобщението и да отговори на гръцки. С тази възможност общуването ще стане доста по-приятно и ефективно.


2. Нова галерия за имотите

Сигурни сме, че сте забялязали новата по-вдъхновяваща галерия за снимки. С нея представянето на имотите става доста по-прегледно. И разбира се, новата галерия е създадена по така наречената технология responsive, която позволява преформатиране на изгледите в зависимост от устройството, което използвате.


3. Добавяне на Co-Host (Помощник Дамакин).

Тази функция позволява на собствениците да добавят помощници или предоставят праварта за управление на имота си на мениджери. Помощниците получават възможност да отговарят на запитвания, да добавят снимки, да променят цени и т.н. С въвеждането на тази функционалност отговаряме на желанията на много от нашите собственици, които си сътрудничат с управляващи компании или споделят управлението на имота си с приятели и роднини. Enjoy.


Какво следва:

В момента работим усилено за въвеждането на нови функционалностти. Вече сме в тестова фаза на модул за работа с малки бутикови хотели. Ще интигрираме нашата система и с няколко големие Channel Managers в Гърция, което ще ни даде възможност за работа с уникални места за настаняване.