Arendoo вече в Румъния.

23.01.2019

С удоволствие можем да споделим, че Arendoo.bg разширява дейността си и стъпва на румънския пазар. Румънската версия на портала е вече активна и от началото на януари започва активна рекламна кампнаия за популяризирането на платформата в северната ни съседка.

 Като начало услугите на платформата ще бъдат насочени предимно към румънските туристи, като постепенно ще започне работа и със собственици на имоти там. Румънските потребители ще имат възможност да избират от над 5 000 ваканционни вили и апартаменти предимно в Гърция и България, достъпни за резервации на платформата.

 „Стъпването на Arendoo на Румънския пазар е логична стъпка в развитието на компанията и част от стратегията ни да се превърнем във водещ портал за споделяне на частни имоти в Югоизточна Европа. Румънците са неизменно в първите места в статистиката по брой туристи посещаващи както България, така и Гърция. Голяма част от тях пътуват неорганизирано и активно използват частни вили и апартаменти за настаняване, което е сериозна предпоставка за силно търсене на нашите услуги“– Георги Иванов, управляващ директор в Arendoo.   

Приемаме новото предизвикателство с настроение и се надяваме да имаме много румънски съмишленици, с които да прекармае незабравими моменти и пътешествия.