Arendoo през 2017

16.01.2018

Нови промени в платформата за последното тримесечие на 2017

 

През изминалата година, Arendoo и целият екип работиха усърдно за подобряване и улесняване на работата със сайта за наемодатели и наематели.

Стартирахме Гръцка версия на платформата и инвестирахме в маркетинг за развитие на платформата на този пазар. Развитието на Arendoo  в Гърция се ръководи от нашит нов челн на екипа Васили Пиатидис. За последното тримесечие на 2017 успяхме да започнем сътрудничество с около 200 нови собственици които предлагат повече от 250 нови имота в най-вълнуващите места в Гърция. До началото на активния сезон очакваме да добавим още много предложения.

Подобрихме и функционалността на платформата като добавихме доста нови инструменти.

Ето най-важните от тях

  • Подобрение на Календара: Вече можете да използвате календара на Arendoo за да следните резервации от други канали за резервации.
  • Синхронизация на календара: Ако използвате други канали за резервация които използват технологията за синхронизиране на кaландари “iCal” (Airbnb, booking.com  и др.) можете да ги синхронизирате с календара в Arendoo.  
  •  Цена за допълнителни гости: Наемодатели ще могат да поставят цени на човек на вечер в зависимото от броя на гостите които искат да наемат имота.
  •  Моментална резервация: Ако наемодателят избере да работи с моментални  резервации, наемателите ще могат директно да резервират имота без да е нужно да изпращат запитване за резервация.
  •  Брой гости –Вече даваме повече информация на наемодателя относно броя гости. Подобрихме функцията и вече гостите посочват броя на възрастни, деца или бебета, които ще използват имота. 
  •  Push известия: За по добра комуникация въведохме и “push” известия. С тази функция наематели и наемодатели ще могат да получават известия за резервации съобщения и разплащания на всякакви устройства работещи с Chrome браузъри.
  •  Размяната на контакти: Прецизирахме филтъра за блокиране на лични данни. При платена резервация вече може да разменяте контакти в чата

Ние работим непрекъснато по нови промени и подобрения на сайта. Очаквайте нови функционалности през 2018г.

С уважение,

Екипът на Arendoo