Нови функционалности правят Arendoo още по-удобен.

12.04.2017

С удоволствие можем да съобщим, че въведохме нова  серия от подобрения на Arendoo, които ще гарантират удобство в използването на платформата от пътешественици и наемодатели. Ето накратко новите неща:

Нов ранкинг на имотите в търсенето

Въведохме промени в подреждането на имотите в резултатите от търсенето. Най-общо параметрите, които отчитам за ранкинга са: оценка от ревютата на имота, бързина и процент на отговаряне на съобщения от наематели, процент на приети запитвания, начина на резервиране(моментално резервиране или резервиране чрез запитване), дата на последно актуализиране на календар. За да дадем раван шанс на новорегистрираните имоти и имотите, които вече имат някаква история, ново регистрираните имоти ще получават повишен ранкинг при първо публикуване за 1 месец което ще им даде възможност да натрупат резултат за ранкинга.

На кратко, колкото по-добри ревюта има имота и колкото по-бързо и по акуратно отговаря собственика на запитвания за резервации и съобщение, толкова пo-висок ранк ще има дадения имот и ще се появява по-напред при търсене от наематели.

Подобрение в системата за комуникация

Осъзнавайки, че доста собственици и наематели се нуждаят от начално ориентиране за начина на работа на системата за съобщения, въведохме нотификации подсказващи функции от системата, които могат да бъдат полезни в дадена ситуация от разговора. Системата работи на базата на ключови думи в съобщенията, които стратират "тtips" and "warning" бележки.

Въведохме и нова функция, която позволява отмяната на предварителни одобрения за резервация в системата преди да са отминали 48 часа след създаване и автоматично им отменяна от системата.

 

Нов дизайн на е-мейл съобщенията

Въведохме нов дизайн на е-мейлите които за известяване. Новият дизайн е унифициран и доста по подреден и оптимизиран за мобилни устройства.

Надяваме се, че новите промени ще бъдат полезни и ще допринесат за повече доволни наематели и наемодатели. В същото време ние не спираме да работим. Очаквайте нови подобрения скоро.