Покани приятел да се присъедини към Arendoo и получете 5% отстъпка от следващите ви резервации

13.07.2016

Arendoo расте с всеки ден и все по-бързо. Вече имаме няколко хиляди наметели, които успяха да се възползват от нашата платформа и да прекарат незабравими ваканционни дни на вдъхновяващи места. Ако вие сте един от тях, ще бъдем балгодарни да разкажете на вашите приятели за нас. 

През вашият акаунт можете да поканите приятел да се присъедини към нас и вие и вашият приятел ще получите 5% отстъпка от следващата си резервации през arendoo. 

Как да изпратим покана на приятел

За да поканите вашите приятели, трябва да влезете във вашия акаунт на дашборда в секцията "моите покани и ваучери за отстъпки" да натиснете на линка  Покани приятел да се присъедини към Arendoo и получете 5% отстъпка за следващите ви резервации. Линкът ще ви отведе на страница където можете да въведете е-майла на приятеля, когото искате да поканите. След като въведете е-мейла му и натиснете изпрати, вашият приятел ще получи е-мейл с линк, който ще го прехвърли на страницата за регистрация на arendoo. Слад като вашият приятел премине регистрацията вие ще получите ваучер на стойност 5% от стойността на вашата следваща резервация. Ваучерът ще бъде приложен автоматично от системата при следващата ви резервация.