Защо Arendoo?

 

  • Без никакви такси за регистрация 
  • Комисионна само при платена резервация
  • Известяване за резервации в реално време по  SMS
  • Достъп до акаунт с множество функционалности. Иновативна чат система между клиенти и собственици
  • Таргетирана реклама. Представяме вашия имот пред клиенти, които традиционно посещават страната, в която се намира вашия имот
  • Без никакви ексклузивни договори. 
  • Бърза регистрация, създаване и активиране на обявления. До 15 минути след регистрация може да имате първата резерваця
  • Комисионна от 15%
Често задавани въпроси:
Какво е Arendoo? 
Arendoo e платформа, чрез която собственици, които имат желание да отдават имотите си под наем за кратък период, осъществяват контакт директно с наематели, като за всяка осъществена резервация Arendoo получава възнаграждение.
Кой може да рекламира на Arendoo? 
На Arendoo може да рекламира всеки, който желае да отдава, каквото и да е място за подслон - от вила на плажа до селска къща в планината.
Мога ли да отдавам повече от един имот чрез Arendoo? 
Няма ограничение за броя на имотите, които можете да отдавате чрез Arendoo. Нужно е да се регистрирате като собственик и да създадете обява за всеки имот, който отдавате.
Има ли ограничение за локацията на имота? 
Няма никакви ограничения за локацията на имота. Arendoo работи с имоти разположени в повече от 20 държави.
Кога ще получавам плащания за резервации? 
Arendoo предлага различни схеми на разплащане между наематели и собственици. Стандартно наемателите плащат депозит през разплащателната система на Arendoo. Arendoo удържа комисионна от депозита и останалата сума се превежда на собственика по банков път 24 часа след датата на настаняване.
Какво се случва, когато някой иска да резервира моя имот? 
Arendoo предлага два начина на резервиране: моментална резервация и чрез запитване за резервация. Ако изберете опцията моментална резервация, наемателите ще имат възможност да резервират моментално, плащайки депозит чрез сайата без да е необходимо потвърждение от ваша страна. Ако изберете да работите чрез запитване за резервация, клиентите ще изпращат запитване за резервация, което вие може да одобрите или отхвърлите. Наемателите ще имат възможност да заплатят депозит и резервират имота само след одобрение на запитването за резервация от ваша страна.
Ще мога ли да комуникирам с наемателите директно? 
Arendoo предоставя възможност за комуникация с наемателите по всяко време от процеса на отдаване чрез чат система, през която собственици и наематели могат да си изпращат съобщения.
Мога ли да отдавам чрез други сайтове или Arendoo изисква екслузивни права? 
Arendoo не изисква ексклузивни права и вие можете да предлагате вашият имот под наем чрез други канали.