Резервации

Arendoo Резервации е  максимално гъвкава услуга, подходяща за собственици, които активно разработват своя имот. Имат възможност да настаняват гости, да почистват и да се грижат за плащанията. Въвеждате цените за Вашия имот, както и датите, за които вашият имот се отдава под наем. След това получавате запитвания за резервации, които приемате или отхвърляте. Arendoo получава комисионна само при приета от вас и платена от наемателя резервация. 

 • Без никакви такси за регистрация 
 • Комисионна само при платена резервация
 • Известяване за резервации в реално време по  SMS
 • Достъп до акаунт с множество функционалностти. Иновативна чат ситема между клиенти и собственици
 • Таргетирана реклама. Представяме вашия имот пред клиенти ,които традиционно посещават страната, в която се намира вашия имот
 • Без никакви екслузивни договри. 
 • Бърза регистрация, създаване и ативиране на обявления. До 15 минути след регистрация може да имате първата резерваця
 • Комисионна от 10%
Пълно управление

Arendoo Управление е  комплексна услуга по управление на имоти. Услугата е достъпна само за ограничен брой населени места в България. 

 • Оставяте всичко в ръцете на екипа на Arendoo, но следите процеса в реално време
 • Ние се грижим за всичко, от получаването на резервация за Вашия имот до заминаването на гостите
 • Вие имате достъп до всяка стъпка от процеса: резервация, плащания, настаняване и напускане
Често задавани въпроси:
Как работи сайта Arendoo? 
Arendoo e платформа, чрез която собственици, които имат желание да отдават имотите си под наем за кратък период, осъществяват контакт директно с наематели, като за всяка осъществена резервация Arendoo получава възнаграждение.
Кой може да рекламира на Arendoo? 
На Arendoo може да рекламира всеки, който желае да отдава, каквото и да е място за подслон - от вила на плажа до селска къща в планината.
Каква е разликата между Arendoo Управление и Arendoo Резервации. 
Арендоо управление е услуга, която е подходяща за собственици, които не се занимават активно с отдаването на своя имот и желаят да го предоставят на управляващи компании, които да се грижат за него. Arendoo управление е достъпна само за определени райони. Arendoo Резервации e гъвкава услуга за собственици, които се грижат за отдаването под наем на своя имот и се нуждаят от само от рекламна платформа.
Мога ли да променя плана от Arendoo Резервации на Arendoo Управление? 
Да, разбира се. Имате възможност да смените опцията „само резервация” с „цялостна поддръжка на имот“. В такъв случай ще изискваме от Вас да подпишете договор и да ни известите за всички свободни дати, преди да публикиваме отдаването на имота на пазара с опция „цялостна поддръжка на имот“. Ако искате да направите обратното и да смените „цялостна поддръжка на имот" със “само резервация’’, трябва да ни информирате по реда и условията на договореното споразумение.
Ако се възползвам от услугата за управление на имот, мога ли да ползвам лично имота си или да бъде ползван от мои близки? 
Разбира се, ние не ограничаваме Вашият достъп до собствения Ви имот.С помощта на Arendoo и неговия онлайн софтуер всеки собственик може да влезе в акаунта си и да използва дадения за резервации календар, за да отбележи дати, в които желае имотът да бъде използван от него или негови близки. Нашият съвет е да направите това възможно най-рано през годината, защото достъп до системата имате както Вие, така и клиенти, а наше задължение е да предоставим имота на първия, който го резервира, без право на отменяне на резервацията. От друга страна, ако решите в последния момент да използвате имота си моля избирайте само свободните дати.
Кога ще получавам плащания за резервации? 
За опцията Arendoo резервация нормално получавате плащане в рамките на 24 часа след настаняване на наемателите. За опцията Arendoo управление плащанията се извършват в края на сезона. За летните имоти това е месец Октомври, а за зимните имоти е Май. Плащането може да бъде извършено чрез банков трансфер или PayPal, изборът е Ваш.
Какво се случва, когато някой иска да резервира моя имот? 
При услугата Арендоо управление Вие ще бъдете уведомен/а чрез електронно писмо и текстово съобщение. От Ваша страна не се изисква нищо. Ако използвате Арендоо Резервации, след резервация получавате електронно писмо и текстово съобщение, които Ви информират за периода на резервацията и сумата, която ще получите. В рамките на следващите 24 можете да откажете или да одобрите резервацията. Ако одобрите резервацията наемателят следва в следващите 48 часа да заплати депозит.
Как ще се покрият предполагаеми щети, нанесени от наемателите? 
За спокойствието и сигурността на всички Arendoo препоръчва цялостна застраховка, която покрива щетите, причинени от наемателите. Цените на застраховките започват от 80 Евро на година и се предлага на всеки собственик, който поверява имота си в ръцете на нашия екип.
Как мога да следя резервациите в Arendoo? 
Вие ще бъдете информиран/а чрез електронно писмо и текстово съобщение веднага след резервирането на Вашия имот. Ако искате да прегледате всички резервации, заетостта на имота, приходите или сметките по имота, моля влезте във Вашия онлайн акаунт.